• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Le Moulin de Flavion is een gîte met 3 korenaren, gelegen in een oude molen uit 1265. Frédéric en Prisca heten je welkom in een omgeving die wordt gedomineerd door rust en stilte, in de buurt van Dinant en Maredsous.

Deze gîte ligt aan een beekje en werd in 2017 gerenoveerd. De watermolen, die nog steeds in bedrijf is, zorgt voor verwarming en elektriciteit.

De gîte bestaat uit:

  • Een woonkamer en eetkamer
  • Een keuken
  • 5 slaapkamers met elk een badkamer

Je hebt ook toegang tot de tuin, het terras, de buitenspelen en de barbecue. De gîte heeft een gratis WiFi-verbinding en een infraroodcabine.

Een rustige en rustgevende plek

Het dorp Flavion wordt gekenmerkt door de schoonheid van het landschap, de rust en het beekje "Le Flavion", ook wel de "Floyon" genoemd. De streek van Maredsous en Dinant is rijk aan activiteiten voor jong en oud, zodat iedereen kan genieten van zijn of haar verblijf.

Geniet van een rustgevende en ontspannende omgeving in de Moulin de Flavion tijdens je verblijf!

 

Rue du Cayaux 16,5620Flavion
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 10 personen

Aantal kamers : 5

Gesproken talen

Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Activiteiten

Wellnesscenter

Voorzieningen

Barbecue - Wasruimte - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Spellen - Wasmachine - Vaatwasser - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden