• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Le Moulin de Flavion is een gîte met 3 korenaren, gelegen in een oude molen uit 1265. Frédéric en Prisca heten je welkom in een omgeving die wordt gedomineerd door rust en stilte, in de buurt van Dinant en Maredsous.

Deze gîte ligt aan een beekje en werd in 2017 gerenoveerd. De watermolen, die nog steeds in bedrijf is, zorgt voor verwarming en elektriciteit.

De gîte bestaat uit:

  • Een woonkamer en eetkamer
  • Een keuken
  • 5 slaapkamers met elk een badkamer

Je hebt ook toegang tot de tuin, het terras, de buitenspelen en de barbecue. De gîte heeft een gratis WiFi-verbinding en een infraroodcabine.

Een rustige en rustgevende plek

Het dorp Flavion wordt gekenmerkt door de schoonheid van het landschap, de rust en het beekje "Le Flavion", ook wel de "Floyon" genoemd. De streek van Maredsous en Dinant is rijk aan activiteiten voor jong en oud, zodat iedereen kan genieten van zijn of haar verblijf.

Geniet van een rustgevende en ontspannende omgeving in de Moulin de Flavion tijdens je verblijf!

 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 10 personen

Aantal kamers : 5

Gesproken talen

Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Activiteiten

Wellnesscenter

Voorzieningen

Barbecue - Wasruimte - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Spellen - Wasmachine - Vaatwasser - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden