pdf

Landelijke gîte l'ancien hôtel in het oude station van 'Hombourg, 34 tot 36 personen

  • Classification officielle d'un gîte rural en Wallonie : 4 épis

L'ancien hôtel de la Gare d'Hombourg is een landelijke, ruime en luxueuze gîte met 4 korenaren. 36 personen kunnen overnachten in alle rust, comfort dat deze moderne gîte te bieden heeft.

Indeling en voorzieningen

De gîte l'ancien hôtel de la Garde d'Hombourg is gevestigd in het oude treinstation van Hombourg. Het gebouw werd volledig gerenoveerd en opnieuw ingericht met oog voor de bijzondere stijl zodat het de perfecte plaats is om met familie of vrienden samen een of meer dagen te spenderen. Het is bovendien ook de ideale plek om een evenement te organiseren. 

Er zijn 13 kamers (met toilet) waar 36 personen kunnen overnachten. 

Er zijn kamers met tweepersoonsbedden en enkele bedden. 

Verder vind je er 13 douches en 2 babybedjes en stoelen. 

La Gare d'Hombourg doet alles om zijn gasten tevreden te stellen

Je kan in de gîte ontspannen en tot rust komen, maar zeker ook plezier maken. Er is een sauna, bar, speelzaal, kickertafel, cinemazaal met 10 stoelen, wifi, tv en een ruime volledig uitgeruste keuken. 

Buiten kan je uitrusten op het terras, je aan een spelletje petanque wagen en de kinderen kunnen zich uitleven op de schommel. Er is een carport waar een barbecue staat voor het geval dat het weer tegenzit. 

Om je wagen of fietsen hoef je je ook geen zorgen te maken, want er zijn 2 grote privéparkings en een ruimte om de fietsen te stallen. 

Evenementen en buitengewone activiteiten in la Gare d'Hombourg

De gîte ligt in de buurt van 3 landsgrenzen dus je kan van de gelegenheid gebruik maken een uitstapje te doen naar Nederland, Duitsland of het Groothertogdom Luxemburg. Geen zin om de wagen te nemen? Ga dan te voet op verkenning in de buurt en kies voor een van de vele wandelingen! Graag een beetje meer actie? Spring op de fiets en trek eropuit in de bossen, velden en heuvels in de omgeving van Hombourg. 

Of kies voor een citytripje naar Luik, Maastricht of Aken! 

Capaciteit

van 34 tot 36 personen

Diensten/Faciliteiten

Gesproken talen

  • Frans

Activiteiten

  • Sauna

Voorzieningen

  • Barbecue
  • Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen
  • Vaatwasser
  • Parking
  • Terras
  • Wifi
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.