• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Gelegen in het hart van het dorp Somzée, biedt l'Abeille plaats aan maximaal 6 personen voor een vakantie op het platteland, in het zuiden van de regio Entre-Sambre-et-Meuse.

Beschrijving van de gîte

Deze voormalige kruidenierswinkel is volledig gerenoveerd en biedt een ruime en comfortabele plek voor een aangenaam familie-uitje. 

  • 3 slaapkamers 
  • 1 eetkamer
  • 1 volledig ingerichte keuken (complete huishoudelijke apparaten)
  • Baby uitrusting

Buiten: terras, petanquebaan en volledig omheinde tuin

Wat is er te doen in de omgeving?

Ideaal gelegen in de buurt van lokale winkels, restaurants en het omliggende platteland. Het huis ligt ook op 15 minuten van de Lacs de l'Eau d'Heure. De uitbaters vertellen je graag meer over de bezienswaardigheden in de streek en over het erfgoed.

Ontdek ook: 

Verblijf met je gezin op een steenworp afstand van de Lacs de l'Eau d'Heure! 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 6 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden