• Gîtes en vakantiehuizen
  • Verblijf op de Boerderij

 

La Mélodie des Oiseaux is een moderne en lichte gîte met 3 korenaren gelegen in Durbuy. Profiteer van de ideale omgeving van deze accommodatie in alle seizoenen, de tuin met bomen en bloemen of het aangename en zeer lichte interieur. De gîte is toegankelijk voor iedereen en in het bijzonder voor mensen met beperkte mobiliteit.

Landelijke accommodatie voor iedereen met uitzicht op de Vallei van de Aisne

De gîte Mélodie bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer uitgerust voor mensen met speciale behoeften (PMR).
De woonkamer heeft een woonkamer met een slaapbank van 140 cm met een TV en een uitgeruste keuken.
Er is een Scandinavisch jet- en bubbelbad.

Ook tot je beschikking: internet - WiFi, spelletjes binnen

Buiten is er een terras en een tuin (met meubilair), een barbecue, spelletjes, een motor/fietsenstalling en een parkeerplaats.

Ontdek Heyd en omgeving

Het Labyrint van Barvaux ligt op slechts enkele minuten rijden van de gîte. Je kunt ook het vormsnoeipark ontdekken of een ritje in een paardenkoets proberen.

Bezoekers met speciale behoeften

Deze accommodatie biedt faciliteiten met een officiële Access-i certificering. Raadpleeg de gedetailleerde pagina, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

In Wallonië zijn er heel wat activiteiten en plaatsen met het officiële Access-i-certificaat. 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Activiteiten

Jacuzzi

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Parking tweewielers - Parking - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden