• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Welkom in hartje Ardennen! Ver weg van alles, middenin het woud kan je doen wat je wil in La Maison du Scieur. De landelijke gîte met 2 korenaren ligt op een steenworp van Redu en ontvangt groepen en grote families. 

De gîte is niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Alle elektrische stroom wordt opgewerkt door een hydraulisch emmerrad. De overige energiebehoefte wordt voorzien door de houtkachel, gas en stookolie zorgen voor de centrale verwarming.

Inrichting van Maison du Scieur

Op de benedenverdieping: eetkamer, woonkamer met open haard, keuken, toilet, waszaal en vestiaire.

Op de eerste verdieping: 2 kamers met tweepersoonsbedden, 2 kamers met twee eenpersoonsbedden. Badkamer, aparte douche en toilet. 

Buiten: tuin met tuinmeubels, de stroom die in de vijver uitmondt en het beruchte waterrad. 

Hottub om te delen met de andere gîte. 

Ontdek Redu en de streek 

Het beroemde Euro Space Center in Transinne bevindt zich op slechts enkele kilometer van de gîte. 

Drink in alle rust een glaasje aan de vijver, stap in het bootje en dobber een beetje rond, of probeer een vis te vangen. 

In deze prachtige streek is het een must om een wandeling te maken, of eropuit te trekken met de fiets/mountainbike of zelfs te paard. 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 13 personen

Aantal kamers : 4

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Hengelen

Voorzieningen

Barbecue - Open haard of houtkachel - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Privé-sanitair - Telefoon - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden