• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Welkom in hartje Ardennen! Ver weg van alles, middenin het woud kan je doen wat je wil in La Maison du Scieur. De landelijke gîte met 2 korenaren ligt op een steenworp van Redu en ontvangt groepen en grote families. 

De gîte is niet aangesloten op het elektriciteitsnetwerk. Alle elektrische stroom wordt opgewerkt door een hydraulisch emmerrad. De overige energiebehoefte wordt voorzien door de houtkachel, gas en stookolie zorgen voor de centrale verwarming.

Inrichting van Maison du Scieur

Op de benedenverdieping: eetkamer, woonkamer met open haard, keuken, toilet, waszaal en vestiaire.

Op de eerste verdieping: 2 kamers met tweepersoonsbedden, 2 kamers met twee eenpersoonsbedden. Badkamer, aparte douche en toilet. 

Buiten: tuin met tuinmeubels, de stroom die in de vijver uitmondt en het beruchte waterrad. 

Hottub om te delen met de andere gîte. 

Ontdek Redu en de streek 

Het beroemde Euro Space Center in Transinne bevindt zich op slechts enkele kilometer van de gîte. 

Drink in alle rust een glaasje aan de vijver, stap in het bootje en dobber een beetje rond, of probeer een vis te vangen. 

In deze prachtige streek is het een must om een wandeling te maken, of eropuit te trekken met de fiets/mountainbike of zelfs te paard. 

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 13 personen

Aantal kamers : 4

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Hengelen

Voorzieningen

Barbecue - Open haard - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Privé-sanitair - Telefoon - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden