• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Gelegen in een regio genaamd 'Les Petites Ardennes', bestaat deze toeristische accommodatie met 2 korenaren uit 3 kamers. Ze is geschikt voor maximaal 6 personen.

Of je nu wilt overnachten, het museum wilt bezoeken of naar een concert wilt luisteren, de Chapelle de verre zet haar deuren voor je open.

Beschrijving van de gîte

  • 2 tweepersoonskamers met uitzicht op het koor van de kapel
  • 1 kamer met 2 stapelbedden
  • 1 woonkamer
  • 1 ingerichte keuken
  • 1 badkamer met een douche en een bad

> Buiten

  • 1 terras met uitzicht op de tuin
  • 1 privé parkeerplaats

Bezoek aan de glasblazerij van Fauquez

Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de glaskapel, biedt de eigenaar een diepgaande rondleiding door de geschiedenis van de glasblazerij van Fauquez.

Evenementen

Het is mogelijk de zaal te reserveren voor concerten, waarbij de akoestiek absoluut uitstekend is. De zaal is ontworpen voor 80 personen staand, 50 zittend.

Wat is er in de buurt te doen? 

Tussen valleien, bossen, nieuwe en oude kanalen en kleine typische dorpjes, is de streek perfect voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers. 

La Chapelle de verre, een unieke plek in de wereld!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Niet-roker - Parking - Terras - WiFi

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden