• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De landelijke gîte Grand Liseron in Hodister, tussen Hotton en La-Roche-en-Ardenne en dicht bij de Ourthe, is het ideale verblijf voor duurzaam toerisme.

Hodister is slechts enkele straten groot en staat vol met typische huizen uit de 19e eeuw, waaronder de landelijke gîte Grand Liseron, een voormalige hoeve die werd gerestaureerd in 2010. De originele facade, mengeling van vakwerk en blokstenen, werd bewaard. Door de verkeersluwe situatie kunnen kinderen op straat spelen.

Deze gîte biedt plaats aan 4 personen en een baby in twee kamers. Ze heeft het Groene Sleutel-label.

Bezienswaardigheden in de buurt

En als je van sport houdt: 

Zin in een ecoverantwoordelijk en comfortabel verblijf? Geniet van de volledige rust in de landelijke gîte Grand Lisereon in Hodister!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 5 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Verhuur van elektrische fietsen - E-bike - Fietsverhuur

Activiteiten

Zwembad

Voorzieningen

Barbecue - Open haard - Tuin - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden