• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

La Ferme de la Galoperie ligt op het platteland en biedt een grote gîte en een gastenkamer te huur aan in Aublain.

Beschrijving van de gîte

Ze heeft 7 slaapkamers met een eigen badkamer. Je beschikt over een zithoek met een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. Het is ook mogelijk om een cateraar ter plaatse te hebben. De gîte heeft een prachtig uitzicht en een grote groene omgeving.

Ligging van het huis

Aublain is een dorp in de buurt van Chimay waar je kunt genieten van een goed biertje, en het natuurreservaat van Virelles.

Je zal genieten van de frisse lucht, het uitzicht over de streek en de stilte.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 14 tot 20 personen

Aantal kamers : 7

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Vaatwasser - Parking - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden