• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

4 comfortabele gîtes en 1 gastenkamer in een oud herenhuis in bouwsteen van de streek gebouwd, in het hartje van een dorp door wouden omringd in het Land van Bouillon.

3 verblijven op de benedenverd. en één verblijf op de 1e/2e verd. Centr. verwarm. 40 a park met spelen (gemeensch. voor de woningen). WiFi.'COTE COUR' - Benedenverd.: salon/eetk. (TV) met kookhoek (keramische kookplaten/elektr. oven, magnetron, was- en vaatwasmachine), divanbed, badk. (douche, WC). 1e verd.: 1 k. (1x2 p., babybedje), 1 k. (3x1 p., wastafel), badk. (bad, WC). Kleine privétuin met binnenplaats.

Verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: contact opnemen met de eigenaar.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 5 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Parking - Wifi - Babymateriaal - Terras - Televisie - Garage - Wasmachine - Vaatwasser - Barbecue - Niet-roker

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden