• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De landelijke gîte 'Chez Mamy Eustache' is een oud familiehuis dat al zijn gastvrijheid heeft behouden, op een plek waar het goed toeven is.

Beschrijving van de gîte

Het huis kan in zijn geheel worden gehuurd en biedt plaats aan 16 personen in een warm, typisch interieur en in volledige privacy.

  • 7 slaapkamers met alle comfort
  • 6 badkamers
  • 1 keuken
  • 1 grote eetkamer

Wat te doen in de omgeving?

De situatie biedt vele mogelijkheden voor activiteiten, toeristische bezoeken, sport of natuurwandelingen. Je zult ook de knowhow van plaatselijke producenten en ambachtslieden of kunstenaars kunnen ontdekken.

Ontdek ook: 

Een comfortabel en vriendelijk verblijf, ideaal gelegen tussen Namen en Charleroi.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 16 personen

Aantal kamers : 7

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Garage - Tuin - Spellen - Wasmachine - Vaatwasser - Niet-roker - Parking - Droger - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden