• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

La ferme des Abys is een kasteelhoeve, een karaktervolle landelijke gîte die je uitnodigt te midden van de natuur in de vallie van de Our, in de provincie Luxemburg. De gîte heeft een capaciteit van 15 personen.

Deze "gîte à l'ancienne" uitgerust met alle hedendaags comfort respecteert de geschiedenis van het gebouw door het behoud van de authentieke elementen. De sfeer van weleer is te voelen in de smaakvol ingerichte en gemeubileerde kamers.

Een kasteelleven

  • Twee salons, waarvan een met open haard
  • Zithoek met houtkachel
  • Speelkamer met biljart
  • Aparte eetkamer
  • Functionele keuken
  • 6 slaapkamers en 6 badkamers met bad of douche

Ontdek de Belgische Ardennen

Gelegen in het gehucht Beth, tussen Opont en Our, eenn van de mooiste dorpen van Wallonië, is de kasteelboerderij het vertrekpunt van vele wandel- of mountainbikepaden door het platteland en de bossen.

Bezienswaardigheden in de buurt

Een echte onderdompeling in het verleden, voor een weekend met het hele gezin!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 15 personen

Aantal kamers : 6

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Spellen - Vaatwasser - Niet-roker - Parking - Speeltuin - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden