• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Deze prachtige landelijke gîte nodigt je uit in het hart van de Ardennen en laat je toe om meerdere sportieve of culturele activiteiten te ontdekken, te wandelen in het bos, regionale producten te proeven of te eten in de beste restaurants van de streek.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 20 tot 28 personen

Aantal kamers : 7

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Activiteiten

Jacuzzi - Hengelen - Sauna

Voorzieningen

Barbecue - Wasruimte - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Winkel/boetiek - Babymateriaal - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Privé-sanitair - Droger - Telefoon - Televisie - Afgesloten terrein - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden