• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Deze prachtige landelijke gîte nodigt je uit in het hart van de Ardennen en laat je toe om meerdere sportieve of culturele activiteiten te ontdekken, te wandelen in het bos, regionale producten te proeven of te eten in de beste restaurants van de streek.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 20 tot 28 personen

Aantal kamers : 7

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Activiteiten

Jacuzzi - Hengelen - Sauna

Voorzieningen

Barbecue - Wasruimte - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Winkel/boetiek - Babymateriaal - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Privé-sanitair - Droger - Telefoon - Televisie - Afgesloten terrein - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden