• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Twee gîtes ingericht in het woongedeelte van een vroegere, volledig gerestaureerde hoeve met rustige groene ligging aan de rand van het dorp, kortbij de Hoge Venen.

De twee verblijven hebben elk een aparte ingang maar staan met elkaar in verbinding en kunnen samen worden gehuurd voor een totale capaciteit van 6/10 p. Petanque. Damherten ter observatie.'VERBLIJF Nr. 1' - Benedenverd.: voorhal, salon/eetk. (TV, divanbed/2 p.), kookhoek (elektr. kookpl., 'multifunction' oven, vaatwasmachine), WC. 1e verd.: 1 k. (2x1 p. stapelb.), 1 k. (2x1 p.), badk. (douche, WC). Babybedje ter beschikking. Garage voor moto's, fietsen en ski's.

Centr. verwarm. Wasmachine in elk verblijf.

Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Garage - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden