• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
"SOUS LE TILLEUL"Op de grens van de Gaume en de Ardennen. Verblijf, ingericht op de eerste verdieping, vlak naast de woning van de eigenaars. Tal van georganiseerde tochten voor mountainbikers, wandelaars en ruiters. Toegang tot de bloementuin, moestuin, boomgaard en het kippenhok. De wasmachine bij de eigenaars mag gebruikt worden. 1e verd.: salon (TV/DVD, divanbed 1 p.), inger. keuken (multifunct. oven, magnetron, keramische kookpl., vriezer)/eetk., badk. (douche, wastafel, WC), 1 k. (1x2 p.). Centr. verwarm.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 3 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Wasmachine - Babymateriaal - Niet-roker - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden