• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
Drie verblijven in een voormalige boerderij langs de Ourthe, in het hart van een rustig gehucht, aan de zoom van een immens woud.

Talrijke wandelingen met wegwijzer (280 km) vanuit het verblijf.
De drie verblijven kunnen samen gehuurd worden. Centr. verwarm."VERBLIJF Nr 2" - Keuken/eetk. (elektr. fornuis, magnetron, vaatwasmachine). Salon (OH, TV). 2 k. (1x2 p. elk). Extra bed. Badk. (douche, WC). Gemeensch. ingang met verblijf 1.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Vaatwasser - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden