• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
"LES GITES DU VERGER"Halfweg tussen Namen en Ciney, twee heerlijke vakantieverblijven met groot comfort in een volledig gerestaureerd deel van een gebouw in natuursteen.'PETIT GITE' - Ruime woonk. met kookhoek (kookpl., magnetron, broodrooster). TV en radio ter beschikking. K. 2 p. Badk. (bad, wastafel, WC).
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Tennis

Voorzieningen

Tuin - Parking - Televisie - Afgesloten terrein

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden