• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De gîte Les Bruyères heeft 3 korenaren. Deze 19e-eeuwse Brabantse boerderij is de ideale omgeving om met zijn tweeën naartoe te gaan en de batterijen op te laden.

Beschrijving van de gîte

Benedenverdieping

  • woonkamer met houtkachel en televisie
  • superuitgeruste keuken
  • eethoek
  • wasruimte
  • kunstgalerij

1e verdieping

  • slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met Italiaanse douche en toilet.

De gîte des Bruyères heeft ook een tuin met een overdekt en gemeubileerd terras. Je kan je auto parkeren op een afgesloten parking.

Activiteiten in de omgeving

Het huisje is gelegen in Biez, een klein dorpje in Waals-Brabant vlakbij Louvain-la-Neuve.

Een charmant verblijf in een huis met karakter, perfect voor een romantische nacht!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Wasruimte - Open haard of houtkachel - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Droger - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - WiFi

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden