• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
Je wordt door de eigenaars onthaald in een vernieuwd verblijf in een oudere boerderijtje in steen en hout die perfect passen in dit landelijke omgeving.

Ideale plaats om te rusten en te bezoeken.
2 verdiepingen met nieuwe inger. keuken, salon (zitbank, zetel) en eetk. 1 k. (1x2 p.), 1 k. (2x1 p. + babybedje). Badk. (douche, wastafel, WC). Badminton, petanque en weide met ezels. Gezelschapsspelletjes en boeken, toeristische folders. Internetverbinding.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 4 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Vaatwasser - Niet-roker - Parking - Afgesloten terrein - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden