• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Huis met karakter in het dorpje Lacuisine, vlakbij het domein 'Les Epioux'. Het domein, met zicht op de Semois, geeft rechtstreeks toegang tot een woud.

Het gerenoveerde huis en de tuin bieden comfort in een ontspannen sfeer. Het natuurlijke en landelijke aspect geeft je de mogelijkheid om op een aangename manier te herbronnen.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 8 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Open haard - Garage - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Parking - Droger - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden