• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

 

De gîte l'Air Pur is een huis ingericht in een oude boerderijschuur die al zijn authenticiteit heeft behouden, in Roisin.

Je verblijft in een rustige gîte, gelegen midden in de natuur met een tuin waar je vele diersoorten zoals vogels, vlinders of libellen kunt zien.

Beschrijving van de gîte

De gîte bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor begeleide personen met beperkte mobiliteit. Ze heeft:

  • een woonkamer en eetkamer met slaapbank en houtkachel
  • een volledig uitgeruste keuken
  • een kamer met 2 eenpersoonsbedden
  • een badkamer met badkuip
  • een terras met barbecue

Activiteiten in de buurt van de gîte

Roisin is een klein stadje aan de Franse grens, in het zuiden van de provincie Henegouwen, waar je een bezoek kunt brengen aan:

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Frans

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Wasmachine - Babymateriaal - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden