• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

L'Abbé Canne ligt in Ruette in de Gaume. De landelijke gîte met 3 korenaren is ideaal voor wie een originele nacht wil doorbrengen in een voormalige kapel.

De landelijke gîte is een typisch gebouw uit de Gaume, in gele bouwsteen uit de streek. Het verblijf werd zorgvuldig gerenoveerd met ecologische materialen.

L'Abbé Canne is de ideale gîte voor romantische zielen met haar geweldige charme en mooie stenen en materialen.

L'Abbé Canne bevindt zich op 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer en een open keuken. Op de verdieping vind je een kamer met tweepersoonsbed en een aparte badkamer met douche en WC.

Wat valt er te beleven in de omgeving?

De Gaume is een van de mooiste regio's in België. Groen en boordevol toeristische, natuurlijke en gastronomische ontdekkingen. Vanaf de gîte kan je heel wat wandel- en fietstochten doen: het bos van Ruette, RAVeL en andere groteroutepaden liggen op je te wachten.

In de omgeving kan je ook de abdij van Orval met haar beroemde trappistenbier of Bouillon en zijn kasteel ontdekken.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 2 personen

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden