• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

L'Abbé Canne ligt in Ruette in de Gaume. De landelijke gîte met 3 korenaren is ideaal voor wie een originele nacht wil doorbrengen in een voormalige kapel.

De landelijke gîte is een typisch gebouw uit de Gaume, in gele bouwsteen uit de streek. Het verblijf werd zorgvuldig gerenoveerd met ecologische materialen.

L'Abbé Canne is de ideale gîte voor romantische zielen met haar geweldige charme en mooie stenen en materialen.

L'Abbé Canne bevindt zich op 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer en een open keuken. Op de verdieping vind je een kamer met tweepersoonsbed en een aparte badkamer met douche en WC.

Wat valt er te beleven in de omgeving?

De Gaume is een van de mooiste regio's in België. Groen en boordevol toeristische, natuurlijke en gastronomische ontdekkingen. Vanaf de gîte kan je heel wat wandel- en fietstochten doen: het bos van Ruette, RAVeL en andere groteroutepaden liggen op je te wachten.

In de omgeving kan je ook de abdij van Orval met haar beroemde trappistenbier of Bouillon en zijn kasteel ontdekken.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : 2 personen

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden