• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
"LA VIEILLE BRASSERIE"Lumineus verblijf, volledig vernieuwd in natuurlijk bouwsteen. Bevindt zich in het hart van het natuurpark van de Burdinale en de Mehaigne valleien. Aan de voet van een kasteel-boerderij, afgelegen en aan de rand van een beekje. Benedenverd.: salon/eetk. (OH, TV), kookhoek (keramische kookpl., oven, vaatwasmachine). Verd.: 1 k. (2x1 p.), 1 k. (2x1 p.), badk. (bad, douche), aparte WC. Elektr. verwarm.
Verblijfsbelasting, extra bed, kinderbed, gastentafel, degressieve prijzen, ...: eigenaar raadplegen.
COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 5 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Engels - Frans

Voorzieningen

Barbecue - Open haard - Tuin - Vaatwasser - Niet-roker - Parking - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden