• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

"LA ROCHETTE"

Aan de rand van de 'Gaume' en kortbij de Franse grens. Landelijk verblijf comfortabel ingericht in een deel van een huis gelegen in het hart van het dorp, in een doodlopende straat. Benedenverd.: eetk. met inger. kookhoek (keramische kookpl., magnetron met verschillende mogelijkheden, vaatwasmachine), salon (TV, DVD, video, radio). Badk. (douche), Aparte WC. 1e verd.: 2 k. (1x1 p.), (1x2 p. + babybedje). Aparte WC. 2e verd.: 1 k. (1x2 p.). Wasmachine en droger. Centr. verwarm.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 5 tot 6 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Droger - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden