• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

À la Pavée is een landelijke gîte met 3 korenaren, gelegen in Bury, vlakbij Peruwelz. Dit prachtige bakstenen gebouw, typisch voor de streek, verwelkomt je voor familiebijeenkomsten of verblijven met vrienden.

Een verblijf met familie of vrienden

De gîte A la Pavée heeft 5 slaapkamers, 4 tweepersoonskamers en 1 eenpersoonskamer.
Woonkamer, ingerichte keuken, eetkamer, 1 badkamer (met bad en douche) en 1 badkamer met douche.

Tuin aan de achterkant van de gîte.

À la Pavée is een landelijke gîte met 3 korenaren, ideaal om aangename momenten door te brengen en nieuwe herinneringen te creëren.

Ontdek de streek rond Doornik

Ontdek het Natuurpark van de Scheldevlaktes, een natuurpark dat de landelijke gebieden in de kijker zet. Wandel o of fiets in de omgeving van je vakantiehuis.

Doornik ligt op enkele kilometers afstand, ontdek zijn geschiedenis en tradities, zijn festivals en zijn Belfort (UNESCO-werelderfgoed). Het kasteel van Beloeil, Pairi Daiza, het Hospitaal OLV met de Roos of het natuurpark van het Pays des Collines, er is heel wat te bezichtigen.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 5 tot 9 personen

Aantal kamers : 5

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden