• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

À la Pavée is een landelijke gîte met 3 korenaren, gelegen in Bury, vlakbij Peruwelz. Dit prachtige bakstenen gebouw, typisch voor de streek, verwelkomt je voor familiebijeenkomsten of verblijven met vrienden.

Een verblijf met familie of vrienden

De gîte A la Pavée heeft 5 slaapkamers, 4 tweepersoonskamers en 1 eenpersoonskamer.
Woonkamer, ingerichte keuken, eetkamer, 1 badkamer (met bad en douche) en 1 badkamer met douche.

Tuin aan de achterkant van de gîte.

À la Pavée is een landelijke gîte met 3 korenaren, ideaal om aangename momenten door te brengen en nieuwe herinneringen te creëren.

Ontdek de streek rond Doornik

Ontdek het Natuurpark van de Scheldevlaktes, een natuurpark dat de landelijke gebieden in de kijker zet. Wandel o of fiets in de omgeving van je vakantiehuis.

Doornik ligt op enkele kilometers afstand, ontdek zijn geschiedenis en tradities, zijn festivals en zijn Belfort (UNESCO-werelderfgoed). Het kasteel van Beloeil, Pairi Daiza, het Hospitaal OLV met de Roos of het natuurpark van het Pays des Collines, er is heel wat te bezichtigen.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 5 tot 9 personen

Aantal kamers : 5

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden