• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
"LA CORTEILLE"Twee verblijven in een oude afgelegen boerderij, aan de rand van het bos, kortbij een beek, in het natuurpark van de 2 Ourthes. Benedenverd.: salon (OH, TV) met divanbed (1x2 p.), eetk., keuken (kookplaten, magnetron, vaatwasmachine). 1e verd.: badk. (bad), aparte WC. 1 sk. (1x2 p.), 1 sk. (1x1 p., 2x1 p. stapelb.). Centr. verwarm. Berghok (wasmachine, droger). De twee verblijven zijn verbonden door een binnendeur en kunnen samen worden gehuurd.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Droger - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden