• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
"LA CLOSERIE ROGNAC"Twee stenen verblijven vlak naast elkaar gelegen, in het hart van de Molignee vallei en aan de voet van de Berg van Sosoye, één van de 'Mooiste Dorpen in Wallonië', en het natuurreservaat. Heel rustige plaats. Grote terrassen, petanque. Grote parking. De twee verblijven mogen samen verhuurd wordenVERBLIJF Nr. 1 - CADDIE' - Benedenverd.: inger. keuken (vaatwasmachine, kookpl., oven, magnetron, diepvr.), eetk., salon (HO, TV, tel.), WC, vestiaire. 1e verd.: badk. (douche, bad, WC, wasmachine), douchezaal, 2 k. (1x2 p. elk), 1 k. (1x1 p.). 2e verd.: tussenverd. (1x1 p. + babybedje), 1 k. (1x2 p.). Centr. verwarm.
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 7 tot 8 personen

Aantal kamers : 4

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Telefoon - Televisie - Terras

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden