• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
"LA CLEF DES CHAMPS"Aan de rand van het bos gelegen, vlak naast het huis van de eigenaar en op 3 niveau's ingericht. Het verblijf bevindt zich in een deel van een stenen huis met privé ingang. Mooi zicht op de vallei in een rustige en groene omgeving, in de nabijheid van Bastenaken en La Roche en Ardenne. Salon (TV/DVD), eetk., kookhoek (diepvr., magnetron, oven), badk. (bad, wastafel, WC), 3 k. (1x2 p.). Tuin/grasperk (25 a). Buitenspelen, tafeltennis, schommel, volleybal,....Internetveerbinding (WiFi).
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 6 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Parking - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden