• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Je vindt Chemin de Traverse in Theux, in Le Pays des Sources. Deze landelijke gîte met 2 korenaren biedt ruimte aan 22 personen.

Chemin de Traverse is een volledig gerenoveerde 19e-eeuwse boerderij. Laat je verleiden door dit prachtige landelijke stenen gebouw in hartje Ardennen. Met zijn 3 zalen is de Chemin de Travers de ideale gîte voor familiebijeenkomsten in de natuur of bedrijfsseminaries.

In een van de mooiste streken van Wallonië

Theux bevindt zich op enkele minuten van Spa ten zuiden van Luik. Er zijn tal van sportieve en culturele activiteiten:

Je vindt altijd een reden om te verblijven in Le Pays des Sources! 

Contact

Rue de Tolifaz 21,4910Theux
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : 22 personen

Aantal kamers : 5

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Tuin - Spellen - Parking - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden