• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
"THE BARN OWL"Op de hoogte van een klein dal van de Amblève en beschermd door honderjarigen beuken, het verblijf werd ingericht in een vroeger hooizolder, vlak naast de boerderij van de eigenaars. Het afgelegen gebouw in bouwsteen van de streek is naar het beeld van de vallei: authentiek ! De zolder is op 40 m² ingericht, zoals een studio, en biedt een functionele leefruimte voor 2 volwassenen (+ eventueel 1 kind). TV/video. Inger. keuken (vaatwasmachine). 1 dubbelbed + 1 divanbed. Aparte badk. (bad, douche).
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden