• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf
"THE BARN OWL"Op de hoogte van een klein dal van de Amblève en beschermd door honderjarigen beuken, het verblijf werd ingericht in een vroeger hooizolder, vlak naast de boerderij van de eigenaars. Het afgelegen gebouw in bouwsteen van de streek is naar het beeld van de vallei: authentiek ! De zolder is op 40 m² ingericht, zoals een studio, en biedt een functionele leefruimte voor 2 volwassenen (+ eventueel 1 kind). TV/video. Inger. keuken (vaatwasmachine). 1 dubbelbed + 1 divanbed. Aparte badk. (bad, douche).
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.
COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden