• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Oud huis volledig gerenoveerd, naast het huis van de eigenaars gelegen. Rustige en groene omgeving.

Benedenverd.: hal, badk. (bad, douche), aparte WC. 1 k. (1x2 p.), 1 k. (2x1 p. stapelb.). 1e verd.: salon/eetk. (divanbed 2 p., TV). Inger. kookhoek (keramische kookplaten, elektr. oven, magnetron, vaatwasmachine). Centr. verwarm. Tuin tegenover het verblijf.

Profiteer van de prachtige ligging op het platteland om te ontspannen.
Bezoek Chimay, het kasteel, de gastronomie en het trappistenbier. Ook de Lac de l'Eau d'heure, sportactiviteiten of ontspanning behoren tot de mogelijkheden.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Tuin - Vaatwasser - Parking - Televisie

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden