• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Gîte op de bovenverdieping van een bijgebouw van het Kasteel Pater, in een gehucht gelegen, in het hart van een bebost park van 3 ha, kortbij een boerderij in activiteit.

Kortbij kunststeden zoals Doornik op 10 km, Rijsel op 30 km, Brussel, Brugge en Gent op 80 km. In de nabijheid van de Natuurparken van het Heuvelland en de Pleinen van de Schelde. Salon/eetk. (TV/DVD), inger. keuken. 2 k. (2x1 p.). Badk., WC. Centr. verwarm. Internetverbinding (WiFi).
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 3 tot 4 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden