• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

In het natuurpark van de Haute Sûre in Bodange wacht je een gezellig huis. Het landelijk verblijf met 3 korenaren Au Fil du Temps.

Een gîte met 3 korenaren in hartje natuur

Au Fil du Temps is geschikt voor maximaal 6 personen in 2 slaapkamers en een aparte kleedruimte met een slaapbank (2 plaatsen). Een badkamer met bad-douche, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken.

Er is een gezellige zithoek met houtkachel en televisie. Je hebt toegang tot Wifi.

Buiten het huisje heb je vanaf het terras uitzicht op de vallei en kan je genieten van de grote tuin. Meubilair, parasol, barbecue en een fietsenstalling zijn beschikbaar.

Je hebt toegang tot de lager gelegen rivier.

Verblijf in het hart van de Ardennen

Ideaal gelegen in het hart van de natuur, is Au Fil du Temps het ideale uitgangspunt voor een wandeling in het hart van de natuur. Het natuurpark van de Haute Sûre, het bos van Anlier, een RAVeL-route.... Om nog maar te zwijgen van de kastelen, musea en sportieve activiteiten in alle seizoenen.

Neem de tijd om met je gezin in de Ardennen te verblijven in het landelijke huisje Au fil du Temps in Bodange.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden