• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De gîte La Plumette bevindt zich in een afgelegen boerderij, op het einde van de weg, langs een beekje tussen de velden en het woud.

Buiten het dorp gelegen en ver van het lawaai. De natuur wordt er beschermd. De stallen en de schuur, niet ingericht, ontvangen ieder jaar tientallen zwaluwen en men kan regelmatig reeën observeren in het boomrijk eigendom.

Benedenverd.: salon (OH, TV/kabel), eetk., inger. keuken (elektr. fornuis, vaatwasmachine, magnetron, senseo), aparte WC. 1 k. (1x2 p.), 1 k. (2x1 p.), 1 k. (2x1 p. stapelb.), badk. (bad). Centr. verwarm. Grote tuin.

Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Engels - Frans

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Parking - Terras - Televisie - Telefoon - Open haard - Wasmachine - Droger - Vaatwasser - Barbecue - Niet-roker - Afgesloten terrein

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden