• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De gîte La Plumette bevindt zich in een afgelegen boerderij, op het einde van de weg, langs een beekje tussen de velden en het woud.

Buiten het dorp gelegen en ver van het lawaai. De natuur wordt er beschermd. De stallen en de schuur, niet ingericht, ontvangen ieder jaar tientallen zwaluwen en men kan regelmatig reeën observeren in het boomrijk eigendom.

Benedenverd.: salon (OH, TV/kabel), eetk., inger. keuken (elektr. fornuis, vaatwasmachine, magnetron, senseo), aparte WC. 1 k. (1x2 p.), 1 k. (2x1 p.), 1 k. (2x1 p. stapelb.), badk. (bad). Centr. verwarm. Grote tuin.

Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Engels - Frans

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Parking - Terras - Televisie - Telefoon - Open haard - Wasmachine - Droger - Vaatwasser - Barbecue - Niet-roker - Afgesloten terrein

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden