• Beurs en salon

De landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont is een belangrijk en niet te missen evenement van de zomer in het Waalse Luxemburg. 

Neem op de Beurs van Libramont een kijkje in de buitengewone etalage waar de landelijke wereld in zijn vele facetten wordt uitgestald: machines, veeteelt, bos, agrovoeding ... Deze beurs vindt plaats op de multifunctionele locatie van Libramont Exhibition & Congress.

Op uitstap met de hele familie

In Libramont vind je ook een thematische speeltuin, wedstrijden met dieren, défilés, tentoonstellingen, paardenspektakels en een magische boerderij.

De trekpaarden

Deze beurs zette oorspronkelijk het Ardense trekpaard in de kijker. Ondanks de geleidelijke verdwijning van het Ardense trekpaard, vinden er nog elk jaar zeer grote wedstrijden plaats in Belgisch Luxemburg (met maar liefst 200 ingeschreven paarden).

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden