• Beurs en salon

De landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont is een belangrijk en niet te missen evenement van de zomer in het Waalse Luxemburg. 

Neem op de Beurs van Libramont een kijkje in de buitengewone etalage waar de landelijke wereld in zijn vele facetten wordt uitgestald: machines, veeteelt, bos, agrovoeding ... Deze beurs vindt plaats op de multifunctionele locatie van Libramont Exhibition & Congress.

Op uitstap met de hele familie

In Libramont vind je ook een thematische speeltuin, wedstrijden met dieren, défilés, tentoonstellingen, paardenspektakels en een magische boerderij.

De trekpaarden

Deze beurs zette oorspronkelijk het Ardense trekpaard in de kijker. Ondanks de geleidelijke verdwijning van het Ardense trekpaard, vinden er nog elk jaar zeer grote wedstrijden plaats in Belgisch Luxemburg (met maar liefst 200 ingeschreven paarden).

 

Libramont Exhibition & CongressRue des Aubépines 50,6800Libramont-Chevigny
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juli 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden