• Beurs en salon

De landbouw-, bosbouw- en agrovoedingsbeurs van Libramont is een belangrijk en niet te missen evenement van de zomer in het Waalse Luxemburg. 

Neem op de Beurs van Libramont een kijkje in de buitengewone etalage waar de landelijke wereld in zijn vele facetten wordt uitgestald: machines, veeteelt, bos, agrovoeding ... Deze beurs vindt plaats op de multifunctionele locatie van Libramont Exhibition & Congress.

Op uitstap met de hele familie

In Libramont vind je ook een thematische speeltuin, wedstrijden met dieren, défilés, tentoonstellingen, paardenspektakels en een magische boerderij.

De trekpaarden

Deze beurs zette oorspronkelijk het Ardense trekpaard in de kijker. Ondanks de geleidelijke verdwijning van het Ardense trekpaard, vinden er nog elk jaar zeer grote wedstrijden plaats in Belgisch Luxemburg (met maar liefst 200 ingeschreven paarden).

 

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden