• Attracties
  • Producent

La Vache à glace is een superkorte keten ontstaan uit de natuur die aangepast is voor en door ijsliefhebbers.

La Vache à glace is een ijsproducent in een heuvelachtige omgeving, in het hart van een van de mooiste dorpen van de Luikse Condroz. Je zag nog nergens een kortere keten dan hier: slechts 10 minuten tussen het melken van de koeien en de start van de ijsproductie! Daarnaast wordt er ook vers fruit geoogst voor sorbets. De korte keten is goed om de economie en de lokale producenten te promoten. Als je het ijs zo snel begint te produceren na het melken, kun je ook de organoleptische rijkdom van het ijs garanderen. 

Kom heerlijk ijs proeven bij een ambachtsman die zorg draagt voor de kwaliteit van zijn producten!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij

Voorzieningen

Parking tweewielers - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden