• Gastenkamer
  • Gastenkamer

Er wacht  je een tweepersoonskamer in la Tour de Larbuisson in Charneux. Deze ongewone accommodatie gelegen in de provincie Luik biedt je een ongelooflijk panoramisch uitzicht over de streek!

Slapen in een voormalige elektriciteitstoren

Bezoek het Land van Herve en val dan in slaap op de top van een voormalige elektriciteitstoren. La Tour de Larbuisson werd omgebouwd tot een bed and breakfast met plaats voor twee personen en bestaat uit:

  • hal
  • keuken
  • badkamer
  • slaapkamer-woonkamer
  • tweepersoonsbed

Het is mogelijk ontbijt te bestellen (behalve op maandag en donderdag).

Het ideale microhuis om je batterijen op te laden!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Parking - WiFi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden