• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

 

La Tour de la Chapelle is een landelijke gîte in Couthuin bij Hoei. Ze is geschikt voor maximaal 6 personen.

Deze gîte is gelegen in de provincie Luik, die rijk is aan natuur, historische bezienswaardigheden en activiteiten. Het gebouw dateert uit het begin van de 17e eeuw.  Gelegen op een authentieke binnenplaats van de boerderij, omgeven door velden en boomgaarden, is de gîte ontworpen als een familiehuis waar het goed leven is.

Samenstelling van de gîte La Tour de la Chapelle

  • Gezellige woonkamer met houtkachel en televisie
  • Grote uitgeruste keuken
  • Ruime kamers
  • Privétuin

Bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van Couthuin

Aan de poorten van het Natuurpark van de Valleien van de Burdinale en de Mehaigne is La Tour de la Chapelle het ideale vertrekpunt voor mooie wandelingen in een regio die vele activiteiten biedt, zomer en winter.

Ontdek ook:

Geniet van een idyllische oase van rust in de gîte La Tour de la Chapelle!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 6 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Open haard of houtkachel - Tuin - Vaatwasser - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Televisie - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden