pdf

Taverne Saint-Paul, Bistrot de Terroir®

  • Typisch(e) café & brasserie

De Taverne Saint Paul in Luik is een van die brasseries waar je graag verdwijnt en iedereen ontmoet. Kom binnen, je bent al een nieuwe vriend...

Een oud posthuis omgebouwd tot een taverne

Met zijn geklasseerde 17e-eeuwse Maasgevel en zijn muurschilderingen uit 1952 in de inkomhal ontbreekt het de Taverne Saint-Paul niet aan "decoratieve" troeven om bij je in de smaak te vallen.

En de grootste kwaliteit ligt in de menselijke warmte van de stamgasten, de vriendelijkheid en de sympathie voor het Luikse accent.

Kom je levenservaringen delen met de andere klanten van de Taverne Saint-Paul.

Streekproducten aangeboden door de Taverne Saint-Paul

  • Bier van de abdij van Val-Dieu (Aubel)
  • Bier van Chèvremont (Aubel) 
  • Peket 1826 (Montegnée) 

Bistrot de Terroir®

Het label Bistrot de Terroir® onderscheidt de typische cafés van Wallonië en garandeert je een gezellig en kwalitatief hoogstaand onthaal in een authentiek etablissement.

De Bistrot de Terroir® wil je een heerlijk moment van gezelligheid bezorgen, terwijl je de specialiteiten van de regio ontdekt.
 

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met het restaurant dat je interesseert.