• Attracties
  • Producent

La Table des Champions in Saint-Hubert is niet te missen plek voor liefhebbers van ambachtelijk vlees! Om mee te nemen of om ter plekke van te genieten.

Dit bekende adres, gedecoreerd in rood en zwart, biedt je vlees, delicatessen en vleeswaren in een zeer traditionele omgeving.

Specialiteiten

Naast wild is de andere specialiteit van de stad "borquin", een pure varkensworst, met knoflook, geselecteerde kruiden en specerijen, licht gerookt en bereid volgens een oud recept.

Je kan ook achterin de winkel lokale gerechten eten en proeven.

Terras

Op het hun terras Le Comptoir du Terroir kan je lokale en internationale producten proeven en meenemen. Ze bieden je Ardense borden aan om te proeven en ook salades.

Een niet te missen adres!

 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden