• Attracties
  • Producent

La Table des Champions in Saint-Hubert is niet te missen plek voor liefhebbers van ambachtelijk vlees! Om mee te nemen of om ter plekke van te genieten.

Dit bekende adres, gedecoreerd in rood en zwart, biedt je vlees, delicatessen en vleeswaren in een zeer traditionele omgeving.

Specialiteiten

Naast wild is de andere specialiteit van de stad "borquin", een pure varkensworst, met knoflook, geselecteerde kruiden en specerijen, licht gerookt en bereid volgens een oud recept.

Je kan ook achterin de winkel lokale gerechten eten en proeven.

Terras

Op het hun terras Le Comptoir du Terroir kan je lokale en internationale producten proeven en meenemen. Ze bieden je Ardense borden aan om te proeven en ook salades.

Een niet te missen adres!

 

Contact

Place du Marché 14,6870Saint-Hubert
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden