• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

La Siroperie is een huis dat bestaat uit twee landelijke gîtes in Wanze. De gîte O Pachis is geschikt voor 4 personen of 6 personen in combinatie met de Al Copète.

O Pachis betekent 'in de boomgaard' en is dus de gîte op de benedenverdieping van la Siroperie.

Je verblijft in het Park van Burdinale-Mehaigne, het ontmoetingspunt van de grote natuur- en landschapsgebieden van Haspengouw en Condroz. Op het programma: reliëf, gevarieerde landschappen, dorpen en gehuchten verspreid over valleien en velden...

Beschrijving van de gîte O Pachis

  • Ze is geschikt voor 4 personen en eventueel een klein kind.
  • De grote erker in de eetkamer geeft toegang tot een terras op het zuiden en een grote tuin.
  • Het ontwerp en de indeling van de "O Pachis" is speciaal uitgedacht voor een gemakkelijke toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit. 

Bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van Wanze

Een regio die inspireert tot ontspanning!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Tuin - Vaatwasser - Niet-roker - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden