• Bezoek

La Savoureuse is een fietstocht in Ciney. Van gezinnen tot getrainde fietsers, iedereen is welkom op de drie gastronomische routes.

Fiets doorheen de landschappen van de Condroz en de Famenne langs een van de drie gastronomische routes: de Gezinstocht, de Recreatieve tocht en de Sportieve tocht (30, 60 en 90 km). La Savoureuse brengt liefhebbers van oude fietsen, vintagemodefanaten, recreatieve fietsers en lekkerbekken samen.

Bij de bevoorradingsposten kun je proeven van streekproducten en op de routes doorkruis je natuurlijke landschappen en zal je het bouwkundig erfgoed van de streek ontdekken.

Het wordt dus een gezellige dag in een chique vintagestijl.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden