• Bezoek

La Savoureuse is een fietstocht in Ciney. Van gezinnen tot getrainde fietsers, iedereen is welkom op de drie gastronomische routes.

Fiets doorheen de landschappen van de Condroz en de Famenne langs een van de drie gastronomische routes: de Gezinstocht, de Recreatieve tocht en de Sportieve tocht (30, 60 en 90 km). La Savoureuse brengt liefhebbers van oude fietsen, vintagemodefanaten, recreatieve fietsers en lekkerbekken samen.

Bij de bevoorradingsposten kun je proeven van streekproducten en op de routes doorkruis je natuurlijke landschappen en zal je het bouwkundig erfgoed van de streek ontdekken.

Het wordt dus een gezellige dag in een chique vintagestijl.

8 Avenue du Sainfoin,5590Ciney
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden