• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Deze buitengewone woonwagen "Buggenhout" voor 2 à 3 p. ligt in een dorp in Erezée en biedt je een reis naar een origineel tijdperk.

Het bijzondere aan de Roulotte d'Annabelle is dat ze in de jaren veertig van de vorige eeuw door een familie marktkramers werd gebruikt.

De eigenaars, Kris en Siska, hebben hem een tweede leven gegeven... Het resultaat is een charmant minihuis dat je een droomverblijf belooft.

Een woonwagen uitgerust met alle modern comfort:

  • 1 romantische kamer
  • 1 volledig uitgeruste keuken
  • 1 eetkamer en woonkamer met converteerbare zitplaats
  • 1 Italiaanse douche en een toilet met wastafel

La roulotte d'Annabelle maakt deel uit van het gastenverblijf "Au Bord de la Source", waar ook twee kamers te huur zijn.

Zien en doen

De mogelijkheden voor activiteiten en ontdekkingen zijn eindeloos in de omgeving van het dorp Soy.

  • Je kan de stad Durbuy bezoeken en genieten van de vele attracties zoals Adventure Valley, het grootste avonturenpark van België, of het Labyrint van Barvaux, ideaal voor een gezinsuitje.
  • Als je de streek wilt verkennen, is er niets beter dan een afvaart van de Ourthe met de kajak, of als je dat wenst, een wandeling langs het nabijgelegen RAVeL-pad.
  • Slechts 5 km verderop blijven Hotton en zijn Grotten van 10001 nacht je verbazen.
  • En iets verderop, in Dochamps, zal het recreatiepark Chlorophylle je kinderen in vervoering brengen.
Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Lunchpakket - Ontbijt

Voorzieningen

Bar - Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Spellen - Winkel/boetiek - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden