• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Een charmante woonwagen voor 2 tot 3 personen gelegen in de provincie Luxemburg. De buitenjacuzzi is perfect voor een moment van ontspanning.

Deze buitengewone houten accommodatie in schitterende kleuren verwelkomt je op het platteland in de buurt van het dorp Grand-Halleux... Je komt terecht in een volledig andere omgeving!

De woonwagen is super uitgerust en biedt onder andere de volgende mogelijkheden:

  • 1 tweepersoonskamer met TV
  • 1 leefruimte (keuken en woonkamer) voorzien van alle moderne comfort, inclusief Wifi
  • 1 badkamer met douche en wastafel
  • 1 WC buiten

Buiten zijn rust en welzijn de sleutelwoorden, want een mooi terras en een overdekte jacuzzi zijn ter beschikking. Gewoon genieten van het uitzicht op het Ardense platteland en ademen... Je bent op vakantie.

Advies en leuke tips

Op het menu staan wandelingen in de omgeving; culturele bezoeken, avontuurlijke sporten en buitenactiviteiten in Vielsalm; ski en rodel in de winter in Trois-Ponts en, als je met je gezin komt, geniet van een leuke dag in een waterpark of in een pretpark.

Ben je klaar om de Ardennen anders te ervaren? Afspraak in de Roulotte van Grand-Halleux.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 3 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden