• Museum of interpretatiecentrum

Dit museum, gevestigd in een voormalige boerderij, opent zijn deuren voor jou in de Ardennen in de provincie Luxemburg op 4 km van Neufchâteau.

Het is een klein museum met originele collecties die gewijd zijn aan het plattelandsleven in de Ardennen in het verleden. De eigenaar, Edgard Grevisse, deelt met jou een echte schat die met passie is verzameld.

Je krijgt de indruk dat je een sprong terug in de tijd maakt als je de reconstructies van een smederij en een keuken uit het begin van de 20e eeuw, de permanente tentoonstelling van landbouwwerktuigen en de collectie van oude kachels ontdekt.

La Remise biedt ook 2 gastenkamers en een taverne.

Herbeleef het vroegere plattelandsleven van Offaing!!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden