• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Trekking & wandelen
  • Fietsen & Mountainbiken

Het Maison des randonneurs, gebouwd op de place de l'Enclus du Haut, ligt in het Pays des collines in de provincie Henegouwen. Hier zijn wandelliefhebbers welkom.

Van april tot oktober is het gebouw toegankelijk voor diegenen die meer informatie willen over wandelen in het Natuurpark van de Pays des Collines. Wandelaars kunnen ook kaarten, wandelpakketten en andere folders verkrijgen.

Wandelingen in Mont-de-l'Enclus

Mont-de-l'Enclus is een zeer populaire site en wordt zeer gewaardeerd door wandelaars, fietsers en ruiters. Je vindt er een verschillende wandelingen, maar ook plekken om te eten en te overnachten. Het is mogelijk om toeristische informatie over deze plaatsen te krijgen.

Sinds kort heeft het huis ook een expositieruimte waar kunstenaars hun werk kunnen exposeren.

Het Maison des randonneurs is vooral een ontvangstruimte en een informatiecentrum waar je hartelijk wordt ontvangen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden