• Attracties
  • Chocolatier

Sinds 1946 en al 3 generaties lang, biedt de familie van de Hucorne je hun desserts, chocolade en macarons aan in hun 2 vestigingen in Namen. Twijfel niet om eens binnen te springen en jezelf iets lekkers cadeau te schenken.

De Biétrumé, exclusief bij chocolaterie de Hucorne-Fronville

De Biétrumé, enkel in het Maison de Hucorne te verkrijgen, is een karamel op basis van bereide verse room en gegrilde hazelnoten. Verkrijgbaar in twee smaken: boter en chocolade.

Chocolaterie Fronville, rue de Fer

In dit winkeltje vind je Biétrumé, chocolade, pralines en alle zalige zoetigheden waar je van droomt.

La Maison des Desserts, rue Haute Marcelle

In dit pand, dat dateert uit de 17de eeuw, kan je macarons, chocolade en nog vele andere gebakjes bestellen. Vergeet ook de ijsjes niet.

La Maison des Desserts is ook de ideale plek om te ontbijten of te brunchen in stijl. Er is bovendien ook een wintertuin en een terras.

Ontdek het zoete Namen in de chocolaterie de Hucorne-Fronville en la Maison des Desserts.

Contact

La Maison des DessertsRue Haute Marcelle, 17,5000Namur
Chocolaterie de Hucorne-Fronville5 ,Rue de fer,5000Namur
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij

Voorzieningen

Winkel/boetiek - Terras

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden