• Attracties
  • Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Hengelen
  • Avonturensport

La Bourriche vzw is een vereniging die de visserij op het grondgebied van Belgisch Luxemburg wil promoten. De vereniging wenst te investeren en heeft daarom een houten infrastructuur gebouwd om mensen over visserijtechnieken te informeren, te onderwijzen en te sensibiliseren: het Maison de la Pêche du Luxembourg.

Het is een ontmoetingsplaats voor jong en oud om het aquatisch milieu en het visvangstmilieu te ontdekken.

Activiteiten rondom de visserij

De vereniging organiseert visinitiaties en cursussen waarbij theorie en praktijk over verschillende soorten visvangsten worden gecombineerd: karpervissen, forelvissen, enz.

Ook worden er het hele jaar door evenementen georganiseerd, zoals het Visserijfeest in mei.

Kom naar dit grote ecologische houten gebouw in de buurt van de vissersplaats Habay-la-Neuve, langs de Bolognevijver!

Rue des Rames 23,6720Habay
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden