• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

 

La Haie aux Loups - Le P'tit Loup is een landelijke gîte met 3 korenaren in Fromiée, in de buurt van Gerpinnes. Er is plaats voor 5 personen.

La Haie aux Loups is gevestigd in een oude boerderij in het hart van een zeer rustig gehucht in de Entre-Sambre-et-Meuse en biedt twee gîtes aan, waarvan er één een grote capaciteit heeft: Le Grand Loup.

Samenstelling van de gîte Le Pt'it Loup

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Uitgeruste keuken
  • Tuin met zwembad

Bezienswaardigheden of activiteiten in de buurt van Gerpinnes

Welkom bij La Haie aux Loups, voor een perfect verblijf met familie of vrienden!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 7

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Zwembad

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Parking - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden