• Attracties
  • Producent

De ferme Schumer-Widart kweekt haar vee in Bastogne en deelt met jou haar passie. Ontdek alle verschillende stadia van de productie van de producten en proef ze.

De boerderij, naast het Wolmuseum Animalaine, bestaat uit melkvee (Holsteinse koeien en Zwitserse brunettes) en vleesrunderen (BBB en Aquitaine blondines).

Je deelt de passie van de producent voor kaas, yoghurt en ijs en je ontdekt de verschillende productiestadia, van het melken van de koeien tot het eindproduct dat in de toonbank wordt tentoongesteld.

Een activiteit om te ontdekken als een familie die je meeneemt naar het hart van het boerenleven.

Contact

Bizory 80,6600Bastogne
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden