• Attracties
  • Producent

De ferme Schumer-Widart kweekt haar vee in Bastogne en deelt met jou haar passie. Ontdek alle verschillende stadia van de productie van de producten en proef ze.

De boerderij, naast het Wolmuseum Animalaine, bestaat uit melkvee (Holsteinse koeien en Zwitserse brunettes) en vleesrunderen (BBB en Aquitaine blondines).

Je deelt de passie van de producent voor kaas, yoghurt en ijs en je ontdekt de verschillende productiestadia, van het melken van de koeien tot het eindproduct dat in de toonbank wordt tentoongesteld.

Een activiteit om te ontdekken als een familie die je meeneemt naar het hart van het boerenleven.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden