Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Attracties
  • Rondleiding en ontdekking
  • Museum of interpretatiecentrum

La Ferme des Fées is een magische plek waar de feeën, elfen en andere personages uit de Ardense legendes van de 19de eeuw tot leven komen. Laat je meevoeren met de bovennatuurlijke sfeer op deze fantastische plek vlakbij Bouillon.

Ambachtelijke figuurtjes op een schaal van 1/4, met de hand gemaakt en geschilderd, stellen de inwoners van de streek voor in hun dagelijkse bezigheden, in een decor uit die tijd. Feeën, heksen, dryaden en elfen dompelen je onder in een wereld van verhalen en mysteries.

Het bedrijfsbezoek

Marie-Laure en Michel verwelkomen je in hun magische atelier. Ze vertellen je maar al te graag over hun knowhow en gebruikte technieken om deze figuurtjes tot leven te brengen (schilderen op zijde, productie van vleugels voor de elfjes, ...).

Aan het einde van je bezoek kan je een kijkje nemen in de ambachtelijke boetiek van de Ferme des Fées.

Kom kennismaken met de legendarische wezens die vroeger in de Ardennen woonden.

Contact

Open op 18/01/2021
Mont de Zatrou,6830Les Hayons
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Tijdsduur

Minimumduur : 1:30

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden