Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum
  • Rondleiding en ontdekking

La Ferme des Fées is een magische plek waar de feeën, elfen en andere personages uit de Ardense legendes van de 19de eeuw tot leven komen. Laat je meevoeren met de bovennatuurlijke sfeer op deze fantastische plek vlakbij Bouillon.

Ambachtelijke figuurtjes op een schaal van 1/4, met de hand gemaakt en geschilderd, stellen de inwoners van de streek voor in hun dagelijkse bezigheden, in een decor uit die tijd. Feeën, heksen, dryaden en elfen dompelen je onder in een wereld van verhalen en mysteries.

Het bedrijfsbezoek

Marie-Laure en Michel verwelkomen je in hun magische atelier. Ze vertellen je maar al te graag over hun knowhow en gebruikte technieken om deze figuurtjes tot leven te brengen (schilderen op zijde, productie van vleugels voor de elfjes, ...).

Aan het einde van je bezoek kan je een kijkje nemen in de ambachtelijke boetiek van de Ferme des Fées.

Kom kennismaken met de legendarische wezens die vroeger in de Ardennen woonden.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden